Post by prodpartdofchingfeb on Feb 18, 2022 17:34:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler parayı arttırır ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
Oyun güzel bence ama onun görev yerindeliği 1. Seviyeye kadar oradaki antrenmanlarda tekrarlanırken okulda kaldığım yerde eski günüm daha önce olacak gibi görünüyor sanırım bence
çok güzel bir oyun bu
1115 bölümdür daha sonraki satışlardam oyunların geçip bitirip önüme bölümünden cok sıkıldım. Bunu sahneye çıkmaz aaa ben bu bölümün daha önce söylüyorum.. Bunu çok fazla tahmin ediyorum.
Geliştiriciler, oyunu güçlendiriciler, araçlar ve daha fazla hamle için para harcamanızı sağlayacak şekilde ayarladı. Bir oyunu defalarca oynayabilirsiniz... Vazgeçmeden ve satın alma yapmadan önce on defadan fazla bir seviye oynadım. Ancak o zaman oyun ileriye doğru ilerler. Para iadesi istiyorum!
Fantastik Oyun! Aslında oyunu yendim ve üzgünüm. 2000 seviyelerin biraz üzerinde durur. Bazı seviyeleri geçmek için para gerekiyor, ancak çok sayıda düşük fiyatlı paketler var. Grafikler harika. Oyunu ilginç kılmak için seviyelere yeni öğeler ekliyorlar. Yeniden doldurmalarını beklemek yerine takım arkadaşlarından can talep edebilirsiniz. Aslında en sevdiğim oyunlardan biridir.
Biraz eğlenceli ama biraz sıkıcı ... daha fazla şeye ihtiyaç var ....oyunlar tamamen aynı
Bazı seviyeleri geçmek çok zor ve diğer oyunlar gibi her seviyeden sonra bonus yok
süper 👌👍 eğer eğer reklam sokmazsa ilerde reklam koyan oyunları silip atıyorum 👍
1101nci bölümden buraya gelme ama oyun güncellemesini güncellemek ne zaman olacak en bilgi eklemek için ona göre bekleyelim.
Oyun güzelce yanına giremiyorum...
Güzel ve sürükleyici bir oyun ama güncelleme için fazla bekletiliyorum.
çok çift
Bu iyi bir oyun ama paketler ve harcadığım dolar kadar, kesinlikle sizin $'ınızı HİÇBİR ŞEKİLDE YAPARLAR! 9,99 Royal Pass SATIN ALMAYIN, BU OYUNDA KESİNLİKLE $ DEĞER DEĞİLDİR!!! Ama genel olarak eğlenceli bir oyun!
Oyunu seviyorum ama çok oynamak istiyorsanız biraz pahalı. rekabeti seviyorsanız maliyetler her zaman uygun değildir.
Olana kadar eğlenceli. Ne yazık ki ilerledikçe, geliştiricilerin bulmacaları, ilerlemek için güçlendirmeler veya daha fazla hayat satın almanızı gerektirecek şekilde yapılandırdıkları açıktır. Oyun sizi hamlelerde ve ödüllerde aldatır. Yan yarışmalar taraflıdır, sizi yüzlerce seviye altı (542'ye 949) daha kolay seviyeleri olan oyuncularla eşleştirir. Bu arada sadece 1 seviyeyi tamamlamak için 20'den fazla hayat harcıyorsunuz. Not: Hiçbir şey için üzgün değilsin, o yüzden söyleme.
Fena değil. En büyük sorunum, 900 jeton için devam etmemi istediğinde, keşke onaylasa, istemesem de devam etmek için yanlışlıkla bantlama nedeniyle çok fazla jeton kaybettim. Diğer büyük sorunum ise, bir süre sonsuz canınız olduğunda, oynasanız da oynamasanız da zamanın akıp gitmesidir.
Royal Match Câu đố nqtj
Uygulamayı her oynamayı denediğimde, telefonumu yeniden başlatıyor ... bir aksaklık varmış gibi görünüyor.
Oyun çok ama hile var boyutu öğeyi alırrmak için gelen oyunu oynayan oyuncu bilir nasıl abarttığını göstermeden geçmemesi gereken yer kırılamaması gereken öğeyi boşa patlıyor birsürüü şey...
Yeni bölüm ekleyin
Harika güzel bir oyun
Eğlenceli AMA indirmenin AMACI zorlukları oynamaktır. 900. seviyede ve sadece İKİ mücadelede!!?? Bir metre veya yıldız bankası ya da başka bir şey olmalı. Serpilmiş küre, karıştırıldığında MAX güce sahip olmalıdır, ancak hayır. Sadece 1 dokunuş için iyi. En iyi karışım, kazanmak için küre ve helikopterlerdir. Tüm güçlendirmeleri kazanabilmeli/bankalayabilmeli
Oyun oynamaktan zevk alıyorum. Kredi satın almamak zor ama yapılabilir.
Royal Match Teka-teki uhkq
Robbery Bob - King of Sneak Märulimängud wjt
Reklamlar gibi bir şey yok, ilk başta tamam ama oyun başına anlamsız ödemeye dönüşüyor. Sıkıcı.
çok zevkli oyun
Royal Match Geduldsspiele qeod
Lütfen yardımcı olurmusunuz oyuna giremiyorum rica ediyorum sizin gibi yaptığınız gibi yaptım ama hala oyuna süreniz 30dakika diyor
Oyuna söz çetin bölümleri çok amaçlı yok değerlendirme yoxdu çok değerli sayda kankret sebrimmadi oyunu çetin etmek gerekli deyil mence okey beledeki özü
Paranızı almak için tasarlandı.Gerçekten çok yakında bırakılacak, bu bir soygun, güven bana, sıkıldım ve kırdım
Az az bölüm yükleyen bir uygulama
Sonunda bu oyunu denedim ve sevdim. İşin içinde strateji var ama yine de sıradan bir eğlence. Animasyon sevimli ve müzik, ha ha oynamayı bitirdikten çok sonra kafanızda çalacak.
Aldandım reklamlarından heyecanla indirdim ama ilgiyle gösterilmekte olan kraldaki i korumak için oynanan bir bölüm yok. Diğer oyunlarından bir farkı yok
Önce şeker ezmek, sonra gardenscapes ile üç maç çok oynadım. Bu oyun ikisinin karışımıdır, patlamalar müthiş eğlencelidir, sadece tüm oyun ekranını patlatın, eğlenceli ve gerçekten tatmin edici, oh evet ve reklam yok, bu bir bonus!
Oyun,fakat Can bekleme süresi çok uzun buda yaşamak güzelini kırıyor. süreyi aza indir ve canı 5 yerine 8 ver ❤️❤️
🤔🤔🤔🤔🤔
Çok eğlenceli bir oyun, bazı yapraklar süper zor, belki biraz fazla zor.